avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare ...

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a fost rulată in aparate iar casa a rămas pe minus . As vrea sa știu ce pedeapsa o sa primesc . Dacă acopăr prejudiciul nu o sa mai primesc nicio pedeapsa ? Menționez ca sunt la prima abatere , nu mai am antecedente penale . Va rog sa ma ajutați cu un răspuns .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:47, 7 Martie 2022
Avocatul poate tine dosarul pe loc fără sa aveți probleme daca stie cum sa o facă.
Mai este și procurorul care se poate grăbi...
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare :buna ziua . in anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare ... Mira1705 Mira1705 Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori razvannell razvannell buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)
Delapidare jwl jwl Buna ziua, Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)