avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, ma confrunt cu o situație care imi dau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, ma confrunt cu o situație care imi dau seama ca ...

Buna seara, ma confrunt cu o situație care imi dau seama ca nu este unica dar am nevoie de un sfat, tatal copilului ( fiind divorțați) iar domiciliul este la mama, program nostru a fost stabilit de o săptămână cu o saptamana. Nu este de acord cu scoala unde suntem arondați, si inteleg ca este nevoie și de prezenta tatalui la înscriere. Am înțeles ca este vorba de o ordonanta presidentiala, dar asta durează mai mult de o luna? Ce ma sfaturi imi dati? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:51, 6 Martie 2022
Porniți ordonanta presedintiala. In funcție de urgenta situației( inscrierea la scoala pana la o data anume)se poate judeca mult mai repede.
Alta cale nu exista.
Contactați un avocat și discutați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi iau copilul acasa. ioana71 ioana71 Buna ziua. Am o mare intrebare: sotul meu a luat fetita de o luna de zile si a dus-o la mama lui. Eu nu o vad decat in weekend. Vreau sa imi iau fetita la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vreau sa imi inscriu fetita la scoala unde sunt arondata, ... Gabriela Maria Taisia Gabriela Maria Taisia Buna seara! Vreau sa imi inscriu fetita la scoala unde sunt arondata, iar tatal nu este de acord si nu vrea sa semneze. Nu am fost casatoriti, iar fetita ... (vezi toată discuția)