avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere perioada suspendare permis auto 06.02.2022
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere perioada suspendare permis auto 06.02.2022

Buna ziua,

Pe data de 06.02.2022 mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru viteza +95 km/h in localitate, cu drept de circulatie pana pe data de 21.02.2022,

Pe data de 26.02.2022 am sustinut examenul de redobandire fiind declarat admis, legal se reduce sanctiunea la 30 sau 60 de zile conform noilor prevederi ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CristianGradinaru2022 , utilizator 20:46, 6 Martie 2022
La 60, sunteți deja, de la 1 februarie, sub incidența modificărilor din codul rutier.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere ... Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece a depășit limita de viteza legala în localitate. ... (vezi toată discuția)
Reducere perioada suspendare permis de la 90 la 30 de zile Ciprian Dumitrel Ciprian Dumitrel Buna seara, Am o intrebare legata de reducerea suspendarii permisului de conducere de la 90 la 30 de zile. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe raza ... (vezi toată discuția)