avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

buna ziua

sunt in preaviz si am inaintat conducerii unitatii o cerere pentru plata a 2 salarii compensatorii.

intrebarea mea este in ce baza se platesc aceste salarii compensatorii (stat de plata ...) si care este termenul limita de plata a acestora?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: C.Geta , utilizator 23:44, 14 Ianuarie 2010
foarte bine ai procedat, si eu voi proceda la fel daca va fi cazul.
in cazul meu nu e vorba de concedieri colective, ci de restructurari de posturi in cazul a doar 4 persoane. am pus intrebarea de mai sus pentru ca astazi mi s-a transmis ca in cazul in care este legal sa mi se acorde acele salarii compensatorii, sau cel putin unul din ele, asa cum spune legea, acestea mi se vor acorda in termen de 30 zile de la data la care am facut cererea, adica pe 14 februarie. dupa cum am spus contractul meu de munca se incheie in 30.01.2010.
mult succes si tie, si sper sa ne tii la curent cu rezultatul actiunii tale.
se pare ca e nevoie de exemple ca sa ni se respecte si noua niste drepturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu Elena S Elena S Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu andabej andabej Firma la care lucrez urmeaza sa desfiinteze un post cu acordarea unui salariu compensatoriu angajatului respectiv. Imi puteti spune ce fel de salariu trebuie ... (vezi toată discuția)