avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti ...

Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti com.Vulturesti jud.Vaslui și am pubela de gunoi la o distanta de 1500 mm.de locuință mea menționez că sunt pensionar pe caz de boala și nu pot duce gunoiul la acea distanta iar de la primărie mia venit să plătesc suma de 500 lei pe ultimii trei ani de când au adus pubelele întrebare: este normal să plătesc acești bani. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Vasile Apostu , utilizator 12:02, 9 Martie 2022
Taxa de habilitat este dispusa de catre fiecare UAT
Legal,va revine obligatia sa achitati taxa respectiva
Eventual faceti solicitare oficiala la conducerea primariei,expuneti situatia dv medicala si poate obtineti exonerarea de la obligatia platii taxei
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mama era scutită de taxe și impozite era normal sa plătesc și eu la primărie? Vasile Apostu Vasile Apostu Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti com.Vulturesti jud.Vaslui problema e următoarea am locuit din anul 2004 cu familia mea într-o ... (vezi toată discuția)
Lipsa contract salubrizare, amenda sau avertisment? eldeea77 eldeea77 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un bloc tip vila acum 2 ani, suntem 8 proprietari in bloc. Nu suntem asociatie, nu avem ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)