avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am un magazin de piese pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am un magazin de piese pentru electrocasnice si vand ...

Buna ziua, am un magazin de piese pentru electrocasnice si vand pompe pentru masini de spalat rufe in ele intra murdaria, si uni clienti le aduc inapoi si fac scandal daca nu le primesc, este legal sa primesc o pompa in care a intrat apa murdara/calcar/nisip.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:56, 8 Martie 2022
iar pompa se prinde in surubiri unde nu au filet, filetul se face doar atunci cand se pune pentru primadata. Ei aduc pompa inapoi pe motiv ca nu o mai vreau. Si nu stiu daca este legal sa ii refuz.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca magazinul este online, clientul are dreptul de a se razgandi, dar fara sa modifice (a propos de fileturi) produsul. conform legii comertului electronic. Daca magazinul este fizic, clientul nu are dreptul de a se razgandi. el poate doar reclama nefunctionarea si invoca garantia, dupa caz. in aceasta din urma situatie, repararea e prima optiune.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur piese electrocasnice. buna ziua am un magazin de piese ... HanganuCatalin HanganuCatalin Retur piese electrocasnice. Buna ziua am un magazin de piese pentru electrocasnice si lumea vrea retur. Vreau si eu sa stiu care sunt legile de retur pentru ... (vezi toată discuția)
Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans Antonia Tamaș Antonia Tamaș Bună ziua! Dacă am plătit un avans de 200 de lei pentru un produs care nu se află pe stoc și în câteva ore m-am răzgândit, nu mai doresc să mi se ... (vezi toată discuția)