avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit neachitat, am plecat din tara. Acum m-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit neachitat, am plecat din tara. Acum m-am casatorit ...

Am un credit neachitat, am plecat din tara. Cand am plecat , am inchis toate conturile , ramanand decat cel de credit. Acum m-am casatorit. Primesc adrese de la firme de recuperare. Vreau sa va intreb... este posibil sa-i opreasca sotului bani pentru creditul meu? (mentionez ca el are un cont in tara).
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
Merishor_16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jupanterul , utilizator 01:44, 29 Martie 2022
Poate să treacă și 10 ani, dacă creditorul tot face demersuri de întrerupere a prescripției, aceasta nu mai poate fi fructificată de debitor.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
Dapix, utilizator
Multumesc frumos!
De aceea am sfatuit-o sa apeleze la un avocat.

Dapix a scris:

Poate să treacă și 10 ani, dacă creditorul tot face demersuri de întrerupere a prescripției, aceasta nu mai poate fi fructificată de debitor.

Salut, am văzut ca aveți cunoștințe în polițele de asigurare, am și eu o problema , tata avea asigurare de viata la bcr și a decedat, acum am rămas eu sa ma descurc , le-am dus ce au cerut, însă nu le pot duce istoricul medical pe anul 2020 ,nu vrea sa mi.l dea doctorul, și ei nici pana acum nu l.au contactat , au contactat ultimul doctor , dar nu au ce sa ia de la el , pentru ca nu îl are , cel vechi îl are , acum ce pot sa fac eu? Sunt 3 luni și nu se rezolva nimic, sunt disperat... va rog mult sa ma ajutați și pe mine
Dapix a scris:

Soțul nu plătește creanțele altei persoane. Dvs veți fi executată silit când veți avea bunuri. Veți plăti foarte multe penalități, și cheltuieli de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Executare silită după 3 ani lorenamartin lorenamartin Bună ziua! Mă aflu într-o situație pe care nu știu cum s-o rezolv. În anul 2018 mi-am făcut un credit tip IFN, care nu a fost achitat, ultima plată ... (vezi toată discuția)
Creante prescrise kruk romania anotheryoxxx anotheryoxxx Am avut niste credite acum multi ani la anumite institutii financiare, creditele au fost cesionate catre kruk, si de cateva saptamani am inceput sa primesc ... (vezi toată discuția)