avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... buna ziua.Am depus la Primarie o cerere de protest ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

buna ziua.Am depus la Primarie o cerere de protest individual ...

buna ziua.Am depus la Primarie o cerere de protest individual impotriva unor autoritati locale.Cererea a fost respinsa in baza legii adunarilor publice,fara a lua in consideratie art 30 din Constitutie.Ce pot sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: grosu48 , utilizator 14:26, 9 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie protest antip2014 antip2014 Buna ziua, Am o neclaritate in legatura cu raspunderea legala pe care organizatorii unui protest o au in cazul in care in grupul de protestanti se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. protestul individual se încadrează in legea 60/1991, ... mihe19d mihe19d Buna ziua. Protestul individual se încadrează in legea 60/1991, respectiv a deciziei nr 19 din 15.10.2018 emisă de ICCJ (pct 6, lit A din ART.26). Sursa ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar respins mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca intr-o contestatie la executare, am solicitat scutire de la plata taxei de timbru si s-a respins aceasta solicitare, ce pot sa mai fac? Si in ... (vezi toată discuția)