La început lock down'ului in 2020 , am ajuns in incapacitate de plată a unei rate . Am cerut ajutorul băncii pentru a amâna ratele din cauza problemelor cauzate de covid , însă au refuzat .
Am reușit să mai platesc 2 -3 rate dar cu întârziere însă după nu am mai putut să plătesc deloc.
In 31.12.2021 am primit notificare de inițiere a recuperării pe cale legală pentru suma întreaga plus penalități etc etc. Automat scria și despre executarea silita .
De atunci nu am mai primit nimic insa .
Se mai poate face ceva in cazul de față? Bani să plătesc toată suma nu am , din păcate . Tot ce am este o mașină de circa 5.000€ și nu as vrea să rămân fără ea.
Exista vreo șansă să fiu executat silit și să fiu oprit de poliție și să raman fara mașina?
Exista vreo soluție prin care sa pot ramane cu mașina , dar sa regleze cumva toată treaba cu banca?
se regleaza daca platesti, altfel cum sa se regleze, sa ramai si cu banii bancii si cu masina, nu prea sunt sanse.
incearca sa negociezi cu banca pt plata, sa nu ajungi la executare silita, ca se aduna si alte cheltuieli.