avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imi spuneti va rog daca pot aplica ORDIN Nr. 3706/2016 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imi spuneti va rog daca pot aplica ORDIN Nr. 3706/2016 din 27 ...

imi spuneti va rog daca pot aplica ORDIN Nr. 3706/2016 din 27 decembrie 2016 in situatia in care lucreaza un ucrainean pt un angajator din Germania? mutumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 10 Martie 2022
Legilastia romana nu se aplica angajatorilor germani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit eligibil pt acordarea indemnizatiei de crestere copil-paternitate vio_suciu2000 vio_suciu2000 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, dupa noua lege valabila din 01,07,2016. Urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Banciu Simona Banciu Simona Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: ~ am lucrat in Germania din 1 decembrie 2015 pana in 30 noiembrie 2016 (12 luni) ~ am beneficiat de somaj in ... (vezi toată discuția)