avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti mama a decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti mama a decedat in septembrie ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti mama a decedat in septembrie iar tata in octombrie , locuinta era doar pe numele tatalui de si a fost construita impreuna cu mama . Trebuie sa fac succesiume si dupa mama chiar daca aceasta nu avea niciu un bun si a murit inaintea tatalui?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:32, 10 Martie 2022
Daca imobilul a fost construit in timpul casatoriei, este bun comun, indiferent ca figureaza doar mama sau doar tatal.
Prin urmare, trebuie sa dezbateti ambele succesiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aio aio buna ziua. mama mea a murit de curand. casa parinteasca este pe numele tatalui meu. suntem 2 surori la parinti. tatal meu vrea sa vanda casa parinteasca. o ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune maraV maraV Tatal meu a decedat in luna mai a acestui an. El nu a avut bunuri pe numele lui, toate bunurile inclusiv casa fiind in acte pe numele mamei care traieste. In ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au primit de la bunicii de pe tata locuinta pentru ... iulia.c iulia.c Dezbatere mostenire. Parintii mei au primit de la bunicii de pe tata locuinta pentru care au act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, acte semnate ... (vezi toată discuția)