avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ai avut probleme cu asiguratorul? vezi petitia on-line
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ai avut probleme cu asiguratorul? vezi petitia on-line

Buna ziua, sunt un conducator auto in minunata noastra tara,am avut un eveniment neplacut in trafic iar cel ce m-a accidentat era asigurat la [EDITAT]. am avut numai probleme cu ei,chiar am cercetat un pic pe net nu as fi chiar singurul ce trece prin aceasta situatie,as dorii daca se poate sa ma ajutati sa promovez petitia impotriva societatii de “hoti“ [EDITAT]. am vazut ca printr-e user-ii Dvs se regasesc foarte multi pagubiti de catre aceasta societate ,stiu ca este un “razboi“greu dar poate ca a venit timpul ca sa ne civilizam si noi ca natiune si sa nu mai traim dupa sistemul comunist.Va rog prin intermediul acestui e-mail sa ma ajutati sa promovez aceasta petitie cat mai amplu.

Va rog click pe link si vei aflfa mai multe despre ceea ce vorbesc.Cu respect Daniel Avram.

[ link extern ]

Semnatura ta conteaza!
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Alexandru , utilizator 20:24, 27 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Vezi topicul: www.avocatnet.ro/content/for...
Cu stima,
Poate ar fi bine sa nu va grabiti cu afirmatii gratuite si cu acuze. Societatea este serioasa, acuze aduce toata lumea tuturor societatilor de asigurare... e adevarat, sunt poate multe sincope in instrumentarea dosarelor, insa este normal in conditiile in care tentativele de frauda s-au inmultit ca societatile de asigurare sa fie precaute sau suspicioase.
@Daniel Avram :ban: Interventie moderator
M-am rezumat la a modifica titlul.O experienta neplacuta, chiar daca va produce indignare, nu justifica un calificativ pe care numai o sentinta il poate da. :rtfm:
Sper sa modificati/stergeti singur eticheta din mesaj, chiar daca este intre ghilimele si prin aceasta nu putem decat sa apreciem pozitiv respectul pe care ni-l acordati pe acest forum in care se discuta despre legalitate.
Cu aleasa consideratie,
I.V.Lates

Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
nucu$, utilizator
:offtopic:Asa cum mentioneaza si regulamentul de postare, pe forumul Avocatnet se discuta ideea, nicidecum persoana (fie ea juridica sau fizica). Prin urmare, in niciun caz acest forum nu va va servi drept mediu pentru razboiul cu o anumita societate de asigurari, ci doar ca spatiu de informare juridica in privinta demersurilor pe care le puteti face. Multumesc pentru intelegere, rugandu-va ca pe viitor sa nu mai mentionati nume in mesaje.
Andreea.
Nu iti doresc sa fi accidentat de catre un asigurat la [EDITAT]. In rest numai stima!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)
Problema dauna rca - asiguratorul nu vrea sa ia in calcul reconstatarea valeantudor valeantudor Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am avut un accident in aprilie 2016 iar cel care m-a tamponat era asigurat. Am fost la constatare insa ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare casco firma nu vrea sa plateasca ioshi ioshi Motivul invocat de asigurator (Aliantz Tiriac) este acela ca la inspectia de risc automobilul era deja avariat si din acest motiv nu se poate deconta o parte ... (vezi toată discuția)