avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In cazul in care un salariat concediat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In cazul in care un salariat concediat trebuie reangajat ...

Buna ziua. In cazul in care un salariat concediat trebuie reangajat in baza unei hotarari judecatorest executorie, i se pot calcula si acorda veniturile neancasate in perioada concedierii in baza extrasului ecris sau este nevoie si de hotararea judecatoreasca? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 11 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Coincid sumele din hotare cu cele din ecris?
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci se pot folosi datele din ecris...
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate insolventa ilie cristina ilie cristina buna ziua!!am si eu o intrebare...am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile cu societatea la care am lucrat dar de putin timp am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Repunere in drepturi dupa hotarare judecatoreasca Lorenza Lorenza Buna ziua, am fost concediata in urma cu aproape 4 ani dintr-o unitate medicala printr-o concediere colectiva.A urmat un proces care s-a terminat printr-o ... (vezi toată discuția)
Care este conditia de reintegrare a unui angajat dupa ce instanta a anulat concedierea? ContSters83715 ContSters83715 Un angajat pe care l-ati concediat obtine in instanta anularea concedierii. Existand o decizie judecatoreasca in acest sens, sunteti obligat sa il ... (vezi toată discuția)