avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat autoturism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat autoturism

trebui sa fie neaparat autentificat un contract de comodat pentru un autoturism,acesta fiind facut intre o persoana juridica eu fiind patron si o persoana fizica tot eu fiin aceea?
Cel mai recent răspuns: costica p , utilizator 10:42, 15 Ianuarie 2010
nu
Contractul de comodat este un contract prin care una dintre parti, numita comodant, transmite in folosinta temporara si gratuita unei alte parti, denumite comodatar, un bun determinat cu obligatia ca aceasta din urma sa-l inapoieze, in individualitatea sa, comodantului.
Legea nu cere nici o forma speciala pentru validitatea lui. Contractele se pot incheia prin liberul consimtamant al partilor.
cum ar trebui scris un astfel de contract intre doua firme cu acelas administrator,specific ca masina este propietatea uneiadintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat punct de lucru janettepascu janettepascu As dori sa stiu daca se poate infiinta un puct de lucru pe baza unui contract de comodat si mai ales daca acest contract trebuie autentificat la notar sau nu? (vezi toată discuția)
Contracte ciprianbusteni ciprianbusteni contractul de comodat poate fi asociat cu contractul de inchiriat (vezi toată discuția)
Comodat-imi raspunde si mie cineva va rog cesar cesar SUNTEM 4 MOSTENITORI PE CASA BUNICULUI DIN PARTEA TATALUI CARE ESTE DECEDAT.AM FACUT ACT DE MOSTENITORI CU DREPTURI LEGALE..2 FRATI SI MAMA AU FACUT FARA ... (vezi toată discuția)