avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa mi spuneti daca în calitate de functionar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa mi spuneti daca în calitate de functionar public pot ...

Va rog sa mi spuneti daca în calitate de functionar public pot sa fiu suspendata pentru 1 an si sa am statut/fiu angajata de/ca insotitor pentru tatal meu, persoana cu handicap grav cu insotitor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 12 Martie 2022
Întrebați la ANFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public angajat la ong andreea_das andreea_das Sunt angajata ca functionar public intr-o institutie de stat cu atributii in domeniul protectiei persoanelor cu handicap (coordonare metodologica centre ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare concediu crestere copil Elena Micu Elena Micu Speta(institutie publica),asistent personal al persoanei cu handicap,este in concediu crestere copil si are contractul suspendat pana pe 20.07.2020(pe ... (vezi toată discuția)
Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)