avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in cadrul unui proces,dacă martorul nu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in cadrul unui proces,dacă martorul nu a semnat întâmpinarea/citația ...

Buna ziua, in cadrul unui proces,dacă martorul nu a semnat întâmpinarea/citația (întrucât nu s.a aflat la adresa din n CI) iar procesul este peste câteva zile,se poate prezenta la proces?
Va multumesc
Se poate prezenta fara probleme pt a fi audiat
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala pe rolul instantei marinelapolescu marinelapolescu Buna seara, Am contestat un proces-verbal, (trecusem pe verde intermitent, iar politistul m-a oprit si m-a amendat cum ca as fi trecut pe rosu). La primul ... (vezi toată discuția)
Citatie martor trimisa gresit? crisiv crisiv Buna ziua, Am primit o citatie ca martor pentru Fond de la tribunalul Pitesti pentru jumatatea lunii septembrie. Eu am mai fost audiat in acelasi dosar la ... (vezi toată discuția)
Am fost pusă martor într-un proces de divorț fără să fiu informată înainte și nu am vrut să mă prezint. ce se poate întâmpla? CellaBalaban CellaBalaban Am fost pusă de fratele meu ca martor intr un proces de divorț fara sa fiu informata si am primit citație ptr a ma prezenta in instanța eu nu am vrut si am ... (vezi toată discuția)