avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bna ziua,socrul meu,detine un lot de pamant de 4000mp. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bna ziua,socrul meu,detine un lot de pamant de 4000mp. de teren ...

Bna ziua,socrul meu,detine un lot de pamant de 4000mp. de teren extravilan. Din anul 1997 pana la sfarsitul anului 2021,socrul meu nu a primit niciun divident,toate produsele fiind insusite de arendas! Arendasul,nu a incheiat contract de arenda,profitand de distanta,socrul meu fiind din alt judet! La sfarsitul anului 2021,la interventia mea,arezultat un contract! Cum pot cere aceste dividente,inclusiv impozitul pe pamant platit de socrul meu? Ce modalitate pot incepe?
Buna ziua,
V-ati grabit cu incheierea contractului!
Ar fi trebuit sa consultati un avocat inainte.
Acum, avand in vedere ca ati incheiat contractul, nu veti putea cere altceva decat ce este cuprins in contract.
Daca aveti cuprinse in contract clauze cu privire la plata dividendelor anterioare si a impozitului platit anterior, veti putea cere.

Daca nu aveti cuprinse astfel de clauze, ar trebui sa va judecati arendasul, sa dovediti ca timp de 4 ani acesta a exploatat pamantul fara acordul socrului dvs. si sa-l oblige instanta la plata acestor cheltuieli facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda pamant rellutu rellutu Am o supraf.de 3 ha pamant (mostenire de la bunici) d ati in arenda in 1995 de catre un var de al meu.Arendasul a oprit de 8 ani distribuirea dividentelor ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Tva pe cereale elis57 elis57 Va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu urmatorul aspect: Am un contract de arenda pentru o anumota suprafata de teren incheiat cu o ... (vezi toată discuția)