avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot plati taxa de timbru pentru o cerere cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot plati taxa de timbru pentru o cerere cu valoare redusa? ...

Unde pot plati taxa de timbru pentru o cerere cu valoare redusa? Am trimis documentele print posta la judecatorie (am domiciliul in afara Bucurestiului, dar compania are sediul in Bucuresti) si dosarul apare ca inregistrat pe portal,just.ro, dar nu contine nici o alta informatie decat numele meu si al paratului.

Nu am primit nici un raspuns de la instanta pana acum. Trebuia sa platesc taxa de timbru inainte si sa trimit dovata odata cu cererea? Mai este valida cererea mea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa primiti o adresa din partea instantei irin carebo sa vi se punabin vedere ca in termen de 10 zile de la primite sa timbrati,completati vu mai milte exemplare (daca e cazulcetc.Aceasta procedura administrativs de verificare a actelor trimise poate dura si cateva luni asa ca nu va impacientati.Taxa de timbru o platiti acolo unde achitati impozitele ,la adm finaciara de la domiciliu,la posta sau CEC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silita Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua, In data de 10.03.2020 am depus la Judecătoria Arad contestație la executare silită fara sa platesc taxa de timbru, deoarece doamna de la ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar-cine trebuie sa plateasca? danflisc danflisc Sotia mea vrea sa deschida o actiune taxata cu 19 lei la Judecatoria Bolintin Vale. Am intrat pe just.ro, am aflat destinatia banilor si beneficiarul. Ce ma ... (vezi toată discuția)