buna ziua ! am si eu o intrebare. am fost ,oarecum fortata de angajator sa imi dau demisia, dupa aproape o luna am sunat sa intreb de salariu si mi s-a aruncat o "amenintare" cum ca se va face o cercetare disciplinara si mi se retine salariul pana se termina aceasta. Se poate face cercetare disciplinara la o luna dupa demisie?
in primul rand va multumesc frumos pentru raspuns. va mai deranjez cu o intrebare! practic eu am fost amenintata cu aceasta cercetare ca sa imi forteze cumva mana sa imi dau demisia, asta fiind pe 22.02. care este termenul in care ei puteau face aceasta cercetare?
Angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.
Cercetare disciplinara
magyari
In ce termen de la data savarsirii faptei poate angajatorul dispune o cercetare disciplinara in vederea sanctionarii angajatului ? Adica, exista un termen dupa ... (vezi toată discuția)