avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu camionul firmei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu camionul firmei

Buna ziua saptamana trecuta am avun un accident cu camionul firmei care s.a rasturnat intr-o curba din cauza poleiului si a starii tehnice a acestuia mai pe scurt am derapat. In urma accidentului am sunat patronul care mi-a spus sa ma descurc singur, patronul neavand nici un interes a trebuit sa organizez singur o masina de tractare plus oameni care sa ma ajute sa scot marfa din camion plus sa o paletez. Acum dupa ce am repus camionul pe roti si am livrat marfa patronul are pretentia sa-i repar camionul pe costurile mele plus plata marfii care a fost distrusa. Ce as putea sa fac in situatia data? deoarece nu dispun de bani pentru reparatii.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
mihaisuciugabriel91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 11:06, 18 Martie 2022
Nimic.

Camionul nu este proprietatea dvs, ci a firmei. Daca vrea sa-l repare, il repara. Daca nu, nu.

Avand in vedere "patronul", va recomand cu incredere sa va indreptati cu un interviu la alta societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt șofer profesionist..am avut parte de o intâmplare ... Vasile Suciu Vasile Suciu Bună ziua! Sunt șofer profesionist..Am avut parte de o intâmplare neplăcută in care din fericire am scapat cu viață. Am avut un accident de circulație ... (vezi toată discuția)
Prevederi cmr si asigurari morio morio Buna ziua ! As vrea o parere avizata pt urmatoarea speta : A- expeditor B- casa expeditii C- transportator D- destinatar. A are contract de transport ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)