avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In vederea demararii unui proces civil, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In vederea demararii unui proces civil, impotriva ...

Buna ziua,
In vederea demararii unui proces civil, impotriva unui angajator, acesta avand domiciliu, sediul si punctul de lucru al societatii in localitatea - exemplu ( Timisoara, iar fostul angajat are domiciliul in localitatea Costanta), unde va deschide procesul? Litigii de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 16 Martie 2022
La Tribunalul Constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La care instanta trebuie sa introduc cererea de chemare in judecata? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala cu sediul in orasul X urmeaza sa inregistreze o actiune civila -litigiu de munca,avand ca ... (vezi toată discuția)
Paza - inregistrare contracte de munca cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: o firma de paza, are sediul in Bucuresti, contractele de munca se fac pe Bucuresti, dar beneficiarii serviciilor de paza ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala in cazul unui conflict de munca gomadear gomadear Am o intrebare referitoare la urmatoarea situatie: un fost angajat da in judecata firma angajatoare pentru un conflict de munca, la tribunalul pe raza caruia ... (vezi toată discuția)