avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Sub apartamentul meu stau niste chiriasi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Sub apartamentul meu stau niste chiriasi care sunt ...

Buna ziua,
Sub apartamentul meu stau niste chiriasi care sunt foarte galagiosi noaptea dupa orele 23.....cum pot verifica daca au contractul de inchiriere depus la anaf? Oricum in casa sunt 3 persoane, ei au declarat la intretinere una singura.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:26, 16 Martie 2022
ce legatura are zgomotul cu eventualul contract?discutati cu ei si daca se repeta chemati politia
Care este legatura intre galagie si eventuala inregistrare a contractului la ANAF??
Conform dispozitii in vigoare proprietarul locatopr nu mai are obligatia sa inregistrze contractul de locatiune la ANAF
Sesizati oficial politistul responsabil in verificarea cartii de imobil a imobilului de locuit in comun,unde obligatoriu trebuiec inregistrate toate persoanele care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/;luna sau definitiv in condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi straini adimanea adimanea Buna seara. In blocul nostru un proprietar a inchiriat apartamentul de 4 camere unor tineri din Spania sustinand ca sunt studenti. In primul rand as dori sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie rika88 rika88 Buna ziua! Vin la dvs cu o intrebare legata de rezilierea unui contract de inchiriere pentru un imobil intre persoane fizice ( eu fiind chiriasul ). ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi clau220 clau220 Va scriu despre o problema vesnica...ce ne (mai) facem cu vecinii galagiosi?! Am tot citit cazurile in care vecinii dau muzica tare, sau le tipa copiii, sau ... (vezi toată discuția)