avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mama mea poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mama mea poate sa imi ...

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mama mea poate sa imi vanda cota a de proprietate pe care o are din apartamentul pe care l-a cumparat cu tatal meu. Exista probleme in casnicia lor si mama nu vrea sa aiba surprize la un eventual partaj. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:26, 16 Martie 2022
nu poate decat dupa un eventual partaj. Ca sa aiba o cota pe care sa v-o poata vinde/ dona etc, trebuie sa faca partaj cu sotul pt ca bunul e in devalmasie, nu pe cote parti.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu poate sa-mi doneze mie partea lui din casa? bernilory bernilory tatal meu doreste,sa-mi faca act [o donatie mai degraba],pt ca nu ma inteleg bine cu mama ,vrea sa ma puna la adapost........,insa mama nu doreste ca acel ap ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parintele adrianaungureanu adrianaungureanu buna ziua!am sa istorisesc pe scurt problema mea.parintii mei nu s-au inteles niciodata,desi,nici nu au divortat.multe probleme pleaca de la tatal meu care nu ... (vezi toată discuția)