avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara din nou ! As vrea SA intreb despre ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara din nou ! As vrea SA intreb despre autorecensamintul ...

Buna seara din nou ! As vrea SA intreb despre autorecensamintul online 2022.Sint cetatean Román cu domiciliul stabil in Spania din anul 2004.In Romania detin un apartament.Adresa mea din buletin si pasaport sint pe adresa apartamentului din Bucuresti ,fara SA locuiesc nici macar o zi acolo.Va rog este obligatorie autorecenzarea online ?Multumesc,o seara buna


Cel mai recent răspuns: nearadel , utilizator 18:45, 16 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Sunt rezidenta in spania. trebuie sa-mi schimb buletinul? ContSters163080 ContSters163080 Buna seara, Sunt rezidenta in Spania. Trebuie sa-mi schimb buletinul? Pe buletin scrie adresa mea din Romania. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)