avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună. Am un apartament în care nu locuieste nimeni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună. Am un apartament în care nu locuieste nimeni acum. Am ...

Bună. Am un apartament în care nu locuieste nimeni acum. Am apometru la apa ,centrală în apartament, gunoiul il plătesc la primărie. La întreținere plătesc 35 lei pe lună cu persoane 0. De la asociația de proprietari mi-a spus că pentru o zi daca vin în apartament trebuie să plătesc o lună la întreținere. E legal asa ? Nu mi-au spus ce anume trebuie să plătesc în plus, Puteți să mă ajutați? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Anghelina Vasile , utilizator 19:46, 17 Martie 2022
Cu prima ocazie când vin în România am să merg la asociatie să plătesc am să vorbesc cu ei. Oricum am să postez raspunsul lor . Mulțumesc

ynocentta a scris:

Afirmatia cu obligatia achitarii intretinere 1 luna in cazul in care se locuieste efectiv 1 zi ,nu are temei legal
Disp l nr 196/2018 prevede obligatia intregoistrarii in evodente a persoanelor care locuiesc provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobiil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii nu vor asociatie. ce este de facut? magic9pm magic9pm Ce este de facut? Proprietarii nu vor Asociatie. Locuiesc intr-un bloc nou dat in folosinta acum un an. Blocul are 3 etaje si doar 8 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara unui apartament in care nu locuiesc, ... ileana-maia ileana-maia Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament inc are nu locuiesc, apartamentul este gol. Administratia blocului imi pune la calcul, pe langa alte cheltuieli, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un apartament într-un alt oraș ... Moriok Moriok Bună ziua, Am achiziționat un apartament într-un alt oraș decât cel de domiciliu, în care efectiv nu locuiesc.Asociatia de Proprietari este in curs de ... (vezi toată discuția)