avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Am o curiozitate daca angajatorul mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Am o curiozitate daca angajatorul mi-a încheiat contractul ...

Buna seara
Am o curiozitate daca angajatorul mi-a încheiat contractul de munca cu art.65 alin.1 numai are voie sa angajeze pe același post timp de 1 an de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 17 Martie 2022
Nu exista o astfel de interdictie in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare ContSters128609 ContSters128609 Buna Seara, Daca mi s-a incheiat activitatea cu art.65(1) si societatea isi reincepe activitatea in aprilie,sunt obligati prin lege sa ma anunte ca postul ... (vezi toată discuția)
Consecinte angajator concediere conf. art. 65, alin.1 paulabratila paulabratila Buna ziua, as dori sa stiu care sunt consecintele la care este supus angajatorul, daca concediaza un angajat in baza Legii 53/2003, art. 65, alin.1. Stiam ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si somaj TUTZA TUTZA sunt singura angajata la srl-ul la care lucrez,iar patronii vor sa-mi inchida cartea de munca pentru a nu mai plati la stat,e singura carte de munca deschisa ... (vezi toată discuția)