avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bună ziua sunt președintele asociației de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bună ziua sunt președintele asociației de proprietari, firma ...

bună ziua
sunt președintele asociației de proprietari, firma mea poate desfășura activitatea de curățenie imobil ptr asociația unde sunt președintele?
mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:53, 17 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in sensul legii nu poate fi considerat un conflict de interese......dar proprietarii pot considera ca fiind conflict de interese
consider ca atata timp cat exista oferte concurente(pt a garanta un pret corect),acordul com ex. si se face treaba conform nevoilor, este ok

doar ca trebuie sa va asumati ca orice nemultumire ajunge tot la dvs
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca incheiati documente legale puteti desfasura activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? MariusGheorghe MariusGheorghe Buna seara,puteti sa-mi spuneti daca din punct de vedere legal, firma sotiei presedintelui de bloc poate avea contract de prestari servicii contabile contra ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari g_dan g_dan Buna ziua, Este permis ca pentru achizitionarea de materiale de curatenie adminstratorul(ca firma) sa emita o factura catre asociatia de locatari in care ... (vezi toată discuția)
Pfa presedinte asociatie Ioana888 Ioana888 Buna dimineata! Daca presedintele asociatiei are PFA si vrea sa faca contract de prestari servicii cu asociatia ce cod CAEN ar trebui sa aiba sa poata presta? ... (vezi toată discuția)