avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, un asociat al unei societati, angajat cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, un asociat al unei societati, angajat cu cim la aceeasi ...

buna ziua,
un asociat al unei societati, angajat cu cim la aceeasi societate, poate intra in somaj?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: gubernate , utilizator 11:48, 23 Martie 2022
Da, poate intra in somaj.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Concediere si somaj ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am un salariat care doreste sa isi inchida contractul de munca la societatea noastra si apoi sa intre in somaj. Problema este ca din cate am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime florina ciomirdac florina ciomirdac buna, am si eu o nelamurire,poate ma ajutati cu ceva: in urma cu 7 luni am lucrat ca operator dispecerat al firmei Cobra Security,mi s-a promis ca mi se va ... (vezi toată discuția)