avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Aa avea și eu niște nelămuriri în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Aa avea și eu niște nelămuriri în legătură ...

Bună ziua!
Aa avea și eu niște nelămuriri în legătură cu o situatie, dacă ma poate ajuta cineva, va rog mult!
Situația este în felul următor: o persoana în stare de ebrietate face un accident rutier din vina ei, iar în accidentul respectiv își pierde viata fetița acesteia. Nu dorește avocat care sa o apere și recunoaște deschis ca este de vina, cerând sa fie aplicata pedeapsa după cum prevede legea. Cum ar decurge lucrurile în aceasta situație? Ar mai exista un proces? Dacă da, ar putea dura la fel de mult ca cele în care acuzatul se apară? Ar fi vreo șansă să nu facă închisoare?
Mulțumesc anticipat!
Bineinteles ca exista un proces si probabil o sa dureze mai mult dacă nu isi angajează avocat.

Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 87 din oug nr. 195/2002, pedeapsa renghea_relu renghea_relu am fost depistat conducand in stare de ebrietate si s-a stabilit alcoolemia la prima proba de sange 1,00 si la a doua proba 0,90, si mi s-a facut dosar penal. ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan+accident minor+fuga de la locul accidentului(parerea lor) Eusebiu Tapuc Eusebiu Tapuc Buna ziua, Pe data de 22.02.2009 am consumat o anumita cantitate de alcool, m-au urcat la volan, am atins cu oglinda autovehicolului meu o alta oglinda a ... (vezi toată discuția)
Neglijarea scrisorilor medicale in pronuntarea sentineti la curtea de apel sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As dori sa expun urmatoarea situatie cu care ma confrunt si pentru care as dori sa primesc un sfat. Sotul meu a fost condamnat la 9 luni de ... (vezi toată discuția)