Am o întrebare referitoare la serviciile unui stomatolog. După 4 luni de tratament, cu plata la zi pentru fiecare serviciu, medicul m-a informat că mi se vor face coronițe din zirconiu(fara să mă întrebe in prealabil daca și eu vreau acest lucru). Mi s-au spus prețul, foarte mare pentru mine, și eu am întrebat dacă există altă varianta mai ok la preț. Amprenta pentru lucrare era luată în acest moment.Dupa doua săptămâni, in care nu am primit nicio informație daca este sau nu gata lucrarea, am căutat alt medic care mi-a spus că poate continua aceasta lucrare (costuri mai mici ale cabinetului). Am sunat la vechiul cabinet, și mi s-au spus că nu pot renunța in acel moment, că deja s-au făcut un suport de metal pe care ar trebui să-l achit. (Aprox jumătate din valoarea totala a lucrării, care, potrivit actualului medic este foarte mult și nu este suma reală). Ce pot face în situația aceasta? Medicul vechi poate face ceva să mă oblige sa achit aceasta sumă pentru un serviciu pe care eu nu-l vreau și nici nu beneficiez de el? Multumesc