Presedintele sustine ca a pus raspunsul la cutia postala, ceea ce nu este adevarat. Banuiesc, pentru ca ii cunosc caracterul, ca a redactat un asa zis raspuns in doi peri, ca de obicei, dar dupa termenul legal de 10 zile. Ca sa se acopere, mi-a zis dar nu poate demonstra, pentru ca nu vad cum, ca a pus la cutia postala raspunsul. Ciudat este ca eu am solicitat in interiorul cererii sa ma anunte, asa cum ii era obiceiul (pe mobil, mail) cand si unde ma pot prezenta pentru a ridica acest raspuns, ceea ce nu s-a intamplat in cazul de fata. Mentionez ca solicitarile scrise ( doua, in perioade diferite) erau adresate comitetului exec., administratorului, cenzorului, cf art 28(4) din Legea 196/2018. Avand in vedere aceste precizari, va rog sa-mi spuneti: 1.- daca in pr-vb al comitetului exec, semnat de cei prezenti, si cf atributiilor stabilite in art 55 din Legea 196/2018, trebuie mentionat faptul ca au fost analizate aceste inscrisuri depuse de mine si ce masuri s-au stabilit, precum si 2.- cine trebuie sa semneze raspunsul catre mine. Multumesc!