avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca la un cod CAEN scrie ca acesta exclude
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca la un cod CAEN scrie ca acesta exclude

Vreau sa stiu daca la un cod CAEN scrie ca acesta exclude pe linga ce include, daca se refera ca nu include acele activitati, sau nu poti adauga acel cod CAEN ? de exemplu aleg Cod CAEN 6201 dupa ce scrie cea ce include, scrie ca exclude... COD CAEN 6202... pot adauga acel cod in actul constitutiv sau nu?
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2022
Nicu Tornyai, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:09, 19 Martie 2022
orice CAEN include niste activitati si, pentru ca sa nu fie neintelegeri, exclude altele care ar parea inrudite. dvs veti alege codul CAEN care sa INCLUDA activitatile pe care intentionati sa le desfasurati. daca activitatile nu pot fi incluse intr-un singur cod, veti alege mai multe coduri. e adevarat, va costa mai mult, insa va permite sa va desfasurati legal intreaga activitate comerciala. codurile sunt astfel organizate incat sa nu sa se excluda unele pe altele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Codurile caen se cumuleaza la norma de venit? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa stiu urmatoare informatii, pot sa imi aleg mai multe coduri CAEN? si daca da in cazul in care aleg impozitarea la norma de venit se ... (vezi toată discuția)
Insumare norme de venit ipi ipi Am vazut ca din 2011 apare asta in art. 49 Cod Fiscal 2011, pct. 5 Daca un contribuabil desfasoara doua sau mai multe activitati care genereaza venituri ... (vezi toată discuția)