avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mutare usa acces subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mutare usa acces subsol

Mutare usa acces subsol.
Aceesul la subsolul blocului se face din dreptul usii apartamentului de la parter. Daca se deschide usa la subsol ..cel de la parter nu poate deschide usa. Se poate muta usa pe o parte...exista spatiu si nu se strica structura scarii.
Cum facem acest lucru legal?
Mergem la primarie sa obtinem autorizatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
undral, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:58, 19 Martie 2022
nu inteleg.....usile in blocul ala se deschid in exterior?in plus cat de des se acceseaza subsolul incat sa-l deranjeze pe vecinul de la parter
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
hob, utilizator
Usa de la subsol se deschide in exterior. Are grilaj si este usa metalica. Ele fac zgomot. Usa apartamentului se deschide in interior.
La subsol unii au boxe.
Atat timpcat parcurgeti procedura de autorizare,se poate executa modificarea,care ulterior va fi consemnata in cartea tehnica a imobilului de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea de grilaj peste usa de la intrare in ap. meu Justified Justified Buna ziua! Inainte de a face o investitie ,as vrea sa stiu daca intr-un bloc de locuinte pot sa-mi pun peste usa mea de la intrare in ap. si un grilaj de ... (vezi toată discuția)
Cum e normal? sonia28 sonia28 Buna ziua,am o intrebare la dvs. La scara blocului s-a inlocuit usa de la intrare,cea de metal,care se deschidea inspre exterior,cu o usa de termopan care ... (vezi toată discuția)
Litigiu boxă Mariankid89 Mariankid89 Buna ziua. Folosesc o boxa la parter ce are intrare din exteriorul blocului printr-o usa de termopan. Un vecin este deranjat de acest fapt si a facut demersuri ... (vezi toată discuția)