avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua ! Dacă am promovat un an ,iar pentru al ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua ! Dacă am promovat un an ,iar pentru al doilea nu ...

Bună ziua ! Dacă am promovat un an ,iar pentru al doilea nu am avut credite suficiente sa promovez ,(nu m am mai prezentat la facultatea aceea ,deoarece eram la alta facultate și cu serviciul și nu mi a permis timpul sa mai merg,) acum as putea relua ?Din anul în care am rămas sau trebuie sa încep de la zero? Mulțumesc! Menționez că nu am semnat nimic în legătură cu asta.
Cel mai recent răspuns: Marcela Jechian , Consilier juridic 12:38, 19 Martie 2022
Buna ziua!
Consultati contractul de studii si/Regulamentul Intern referitor la activitatea studentilor, adoptat la nivelul universitatii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
Marcela Jechian, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se promoveaza in anul 3 cu restante din anul 1 clejb clejb Buna ziua, Sunt student la o facultate privata, la sectia de ID. Acum sunt anul 2 si am avut ceva restante. Si din anul 2 si din anul 1. In momentul ... (vezi toată discuția)
Despre facultate Alexu99 Alexu99 Salutare am o nedumerire in ceea ce priveste faculatate ! M-am incris la 2 facultati si din asta 2 am reusit sa fiu admis doar la una tin sa mentionze (nu imi ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)