avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model decizie incetare CIM - Demisie (preaviz partial)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model decizie incetare CIM - Demisie (preaviz partial)

Buna ziua,

Rog sa imi confirmati daca este corect modeul de decizie de mai jos, pentru incetare CIM prim demisie - cu renuntarea partiala de catre angajator la termenul de preaviz:

D E C I Z I A
nr. .. din .......
Privind încetarea Contractului Individual de Muncă prin demisie

Subsemnatul ……., în calitate de Reprezentant legal al ….., înregistrată la registrul comerțului sub nr. …., cod fiscal ….,
Având în vedere demisia înregistrată cu nr. …….. din data …….., prin care salariata …., având funcția de …. în cadrul societății, solicită încetarea contractului de muncă prin demsie,
Ținând cont de renunțarea parțială de către angajator la termenului de preaviz de 20 de zile lucrătoare,
În baza prevederilor art. 81 (7), din Codul Muncii - actualizat;

DISPUN:

Art.1 Începând cu data de …, contractul individual de muncă a salariatei …., CNP …, înregistrat în Registrul General de Evidență a Salariaților sub nr. …/…….., încetează în conformitate cu prevederile art. 81 alin. 7 din Codul muncii – Legea 53/2003, la data renunțării parțiale de către angajator la termenului de preaviz;
Art.2 Prezenta decizie se va comunica celui în cauză în termen legal de 5 zile;
Art.3 Împotriva prezentei dispoziții de încetare a contractului individual de muncă, susnumita se poate
adresa cu contestație la Tribunalul în raza căruia își are domiciliul, în termen de 45 de zile de la comunicare;
Art.4 Departamentul de Resurse Umane va pune în aplicare prevederile prezentei decizii.

ANGAJATOR, SALARIAT,
.......... .....
____________________ ___________________________

Am primit un exemplar,
Data: _______________
Semnătura: __________

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 21 Martie 2022
Este ok, decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca art.81 alin 8 Daliborka Daliborka Buna ziua am o intrebare in cazul in care am o demisie de la un angajat \"conform art.81 alin.8 din codul muncii va aduc la cunostinta ca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)
Demisie anymaryh anymaryh Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un angajat si-a dat demisia, in contract e prevazut un termen de preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)