avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizii in scris de la Judecator dupa fiecare termen?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizii in scris de la Judecator dupa fiecare termen?

Bună ziua,
Pot să cer judecătorului într-un dosar să-mi ofere în scris deciziile după fiecare ședință? Din cauza pandemiei, a faptului că sunt puse mai multe rânduri de panouri între noi și instanță și a măștilor de protecție, nu am înțeles bine deciziile judecătorului la ultima ședință și acesta a refuzat să repete să pot auzi clar totul.
Cu stimă,
Ciprian Dragne
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 15:16, 22 Martie 2022
Buna ziua,
Ceea ce s-a discutat si decis la fiecare termen de judecata este redat in cuprinsul incheierilor de sedinta. Intre termenele de judecata puteti merge la arhiva instantei si studia/fotocopia aceste incheieri.
Buna ziua!
Puteți face cerere de acces la dosarul electronic.
De asemenea, puteți solicita sa vi se comunice încheierile de ședința pe email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru marturie mincinoasa valentin24 valentin24 buna ziua.Am inteles ca pot formula plangere penala pentru marturie mincinoasa ,impotriva martorului care declara neadevarat sub juramant in fata Instantei ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar doru6 doru6 Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat? Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri la dosar ContSters147225 ContSters147225 BUna ziua, As\' dori sa stiu daca pana la termenul de judecata intr-un proces civil (in calitate de petent) pot sa mai vad dosarul - sa-l consult - si sa ... (vezi toată discuția)