avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratia de beneficiari reali.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratia de beneficiari reali.

Declaratia de beneficiari reali: administratorul este decedat, celalalt asociat ramas singur asociat cu toate partile sociale a semnat declaratia, care nu a fost acceptata. Se solicita semnarea de către decedat sau se raporteaza nepredarea declaratiei.. Termen de rexolvare max. 5 zile. Firma nu functioneaza de 8-9 ani si urmeaza sa fie inchisa. Cum se poate rezolva?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 23 Martie 2022
Trebuie mai intai sa faceti actualizarea datelor privind asociatii la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma...... big28 big28 am si eu o intrebare ,ce trebuie sa fac ca sa pot prelua o firma fara datorii si inchis temporar pt ca nu are activitate ,ma intereseaza ce acte am nevoie ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii cedez sotului partile mele sociale si sa fie el administratorul societatii. Alexalivia Alexalivia buna seara. in 2018 am intrat intr.un srl ca asociat cu 50% si administrator.tot la acest srl am si lucrat ca angajata. dupa ce am inchis punctul de lucru, ... (vezi toată discuția)
Redeschidere firma dupa suspendarea temporara a activitatii unei firme Adrian Junior Adrian Junior Buna ziua, Va rog frumos, cine ma poate consilia: Firma in cauza este suspendata de cca. 1 an, iar la ea sunt doi actionari. In momentul de fata, unul ... (vezi toată discuția)