avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara Dețin teren intravilan curți construcții ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara Dețin teren intravilan curți construcții în valoare ...

Buna seara
Dețin teren intravilan curți construcții în valoare de 900 mp și teren arabil intravilan 525 mp
Cei 900 mp are o tarla și o parcelă iar cei 525 alt număr de parcelă.
Trebuie sa fac instabulare și cadastru pentru cei 525 arabil intravilan deoarece doresc sa îl vând.si mai trebuie sa fac dezmembrare a parcelor?
Rog răspuns că habar nu am...eu cred că nu trebuie dezmembrare din moment ce are parcele diferite
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:19, 28 Martie 2022
trebuie dezmembrare doar daca cele doua parcele sunt lipite, formând de fapt o singura proprietate
Puteti intabula doar bucata de 900mp, sau doar bucata de 525mp. Sau le puteti intabula pe ambele lipite. 3 variante :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare iesire din indiviziune costi.voicu costi.voicu Buna ziua, Daca pe un titlu de proprietate o casa + teren de 3000mp apar ca 2 mentiuni: una de 1500mp in care este inclusa si casa si una de 1500mp care ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinaţie teren intravilan doruantonescu doruantonescu Am următoarea temă: - se cumpără două parcele de teren intravilan lipite dar cu proprietari diferiti; - deschiderile sunt de 8 şi respectiv 12 ml, ... (vezi toată discuția)