avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

Buna ziua! Situatia la care as avea nevoie de un raspuns este urmatoarea: Mama in varsta de 87 ani, lucida, vrea sa incheie un contract de vanzare cumparare catre unica fiica si ginere. Raportul de evaluare psihologica, necesar in astfel de cazuri, trebuie facut neaparat la Institutul Medico-Legal sau poate fi obtinut si de la un cabinet psihiatric? Doreste ca actul care se va face intre ea si fiica sa fie intocmit corect si legal din toate punctele de vedere. Va multumesc pentru orice lamuriri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:45, 24 Martie 2022
bunica nu era lucida la vremea cand a incheiat contractul?

nu inteleg ce interes are sa atace... bun, ataca, se anuleaza contractul si dvs mosteniti tot, ce a castigat? asta e de neinteles.
si inca ceva, tot de neinteles e de ce va improprietariti sotul, daca nu cumpara si real casa.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

mostenire luky0821 luky0821 Daca am primit un teren mostenire in timpul casatoriei, e necesar acordul sotiei pentru al vinde? Terenul este numai pe numele meu , fiind mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care bunicul patern al copilului meu, ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, in cazul in care bunicul patern al copilului meu, bunic ce are 75ani si sufera de boala Parkinson cu Dementa si are certificat de handicap pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Sorin_George Sorin_George Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Sunt departit de sotie dar nu divortat. Parintii ei au murit acum 2 ani si acum vrea impreuna cu sora ei ... (vezi toată discuția)