avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... citatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

citatie

sunt chemat in instanta in calitate de petent in proces cu politia mun bt in calitate de intimat pt FOND,alte cereri og-2/2001.ce ar fi bine sa fac?ce sar intampla,cum sa procedez?va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
balky_buhaiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: balky_buhaiu , utilizator 21:58, 14 Ianuarie 2010
Presupun ca dvs ati formulat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal incheiat de un agent de politie.
Va prezentati la instanta de judecata la data stabilita si va formulati apararile. Propuneti probe (inscrisuri si martori) si dovediti ceea ce ati solicitat prin plangerea formulata: anularea procesului verbal, nevinovatia dvs sau solicitati inlocuirea sanctiunii amenzii cu avertisment.
bunaseara,multumesc mult pt raspuns,dar nu am depus nici o plangera,am primit acasa o citatie precum ca sunt dat in judecata in calitate de petent pentru fond,iar la sfarsit scrie alte sesizari OG.2/2001.AM un nr de dosar si ma anunta ca pot fi judecat si in lipsa.nu stiu cum sa procedez,si ce se va intampla mai departe nestiind ce masuri sa iau.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal madalinatone madalinatone Buna ziua, am depus contestatie la un proces verbal de circulatie deoarece nu era lizibil. Politia a raspus, a adepus intampinare si anexat procesul verbal ... (vezi toată discuția)