avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Sintagma \"se cere judecata în lipsă\" ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Sintagma "se cere judecata în lipsă" în NCPC se ...

Bună ziua. Sintagma "se cere judecata în lipsă" în NCPC se referă doar la lipsa părților (reclamant, pârât, intervenienți) sau are în vedere si lipsa avocatului părților?
Cel mai recent răspuns: BLaw10 , utilizator 14:46, 26 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se refera la lipsa tuturor partilor inclusiv a reprezentantilor conventionali(avocati,)Daca av dvs a trecut art in cerere nu va faceti griji nu insesmna ca nu se va prezenta..
Dar atunci când se cere prezenta personala a părții se referă la avocat sau la mine personal? Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2022
BLaw10, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie reprezentare in proces AdrianaBal AdrianaBal Buna ziua ! Exista posibilitatea reprezentarii mamei mele (in varsta si bolnava) de mine,la tribunal,in cadrul unui proces cu Primaria legat de Legea 10 ... (vezi toată discuția)
Un mister neelucidat...un proces intre asigurari.va rog sa imi spuneti despre ce e vorba. Teona1993Ioa Teona1993Ioa buna.am nevoie urgenta de o exlpicatie. logodnicul meu primeste de ceva timp citatii in urma unui accident rutier,precizez ca nu au fost victime,din anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am deschis un proces de divort in bucuresti sect4 iar ... monik112 monik112 Buna ziua am deschis un proces de divort in Bucuresti sect4 iar ei mi-au trimis dosarul la ultimul domiciliu al sotului .Eu nu ma pot prezenta acolo din motive ... (vezi toată discuția)