avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un venit?

Buna.O femeie de 70 de ani care a lucrat in viata ei croitoreasa acasa, si acum nu mai poate, exista posibilitatea de a obtine vre-un venit cumva/ de undeva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amariusflorin , utilizator 03:37, 29 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
buna. multumesc de raspuns! da - cas = 0. totusi ... poate '"muri linistita'? intreb de ceva alternative - daca exista. multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
amariusflorin, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliul mariamarioara mariamarioara Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am varsta de aproape 19 ani si am decis impreuna cu iubitul meu sa ne mutam impreuna in alt oras.Singura problema sunt parintii ... (vezi toată discuția)
Trecerea casei matusii mele pe numele meu kyooby kyooby Buna ziua.Ma confrunt cu o problema.Poate cineva stie raspunsul exact,inainte de a merge la un notar.Matusa mea vrea sa-mi lase mie casa ei,sa o treaca pe ... (vezi toată discuția)
Despre comuniune familiala nelush2103 nelush2103 Un barbat divortat si o femeie vaduva, doresc sa se casatoreasca, fiecare are cate o proprietate personala, unul mai mult altul mai putin. Doresc sa se ... (vezi toată discuția)