Buna ziua, Am partajul cu fostul sot nesolutionat. Am 16 ani de cand ne-am despartit.Se poate sa mai am drepturi asupra casei daca imobilil s-a cumparat cu bani de la parintii fostului sot?
Multumesc!
Astfel de probleme nu se rezolva pe un forum.Mergeti la av ,explicati situatia ,ce ati realizat in timpul casatoriei,ce venituri realizati fiecare,ce bunuri sunt de impartit,ati avut copii ,ati contribuit la renovarea apartamentului etc.In functie de raspunsul la aceste intrebari se pot gasi sau nu solutii.Teoretic si dvs puteti avea o cota parte pt muncs prestata in gospodarie ,cresterea copiilor , chiar daca bunul e cumparat de socrii .Aceste lucruri at trebui dovedite,dupa 16 ani mai aveti martori acte etc,?
Despre partaj
mihnea98
Buna ziua! Am si eu o intrebare: fratele meu este in proces de divort cu sotia lui. Au avut o casnicie de 15 ani, au 2 copii minori si o casa care a fost ... (vezi toată discuția)
Partaj
valerica123
Buna ziua!
As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)