avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , as dori si eu cateva informatii de despre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , as dori si eu cateva informatii de despre o plangere ...

Buna ziua , asi dorii si eu cateva informatii de despre o plangere pt abandon familiar . Sunt in proces pt stabilire domiciliu minor , astazi am avut cauza , si a ramas la pronuntare , doar ca pronuntarea a fost amanata pt 15 zile , tatal copilului nu a mai sunat din luna lui august al anului 2021 , nu stiim nimic de el , suntem in proces de 3 ani , nu plateste pensie alimentare , nu ajuta cu nimic in cresterea copilului , asi dorii sa fac 1 plangere pt abandon ,cum ar trebuii procedat ? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati plangere pe care o depuneti la secția de politie de la domiciliul dvs sau direct la parchet,anexati in copie sentinta prin care a fost obligat la plata pensiei si precizați de cat timp nu a mai achitat-,o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie marilena37 marilena37 Tatl nu a mai platit copilului pensia de intretinere de doua luni, pe motiv ca nu lucreaza (a demisionat de la ultimul loc de munca) si nu primeste nici ... (vezi toată discuția)
Nelamuri sentinta VintilaC VintilaC In ian 2019 am depus actele pt divort. In iulie 2019 s_a dat o sentinta in care scrie: \"Exexutorie de drept de la pronuntare, cu privire la capetele de cerere ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita din 2010 razvanel_razvi11 razvanel_razvi11 buna ziua ma numesc cimpan elena si as dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac , fostul sot de care sunt divortata nu a mai achitat pensia alimentara la copil ... (vezi toată discuția)