avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, îmi puteți spune ce acte sunt necesare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, îmi puteți spune ce acte sunt necesare ptr a cumpăra ...

Bună ziua, îmi puteți spune ce acte sunt necesare ptr a cumpăra terenul de sub garaj care este concesionat de la primărie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:03, 28 Martie 2022
Mergeti la un birou notarial si intrebati :)
a zis primaria ca vi-l vinde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare garaj pe teren concesionat mirage08 mirage08 Va salut, As avea o intrebare: doresc sa cumpar un garaj pe care in acest moment il inchiriez.Am inceput sa inchiriez garajul de la o doamna de la parter eu ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni si eu proprietara pe imobilul mamei? hellenix hellenix Buna seara. Ma puteti ajuta cu un mic sfat vis-a-vis de urmatoarea problema? Mama mea detine o casa si terenul de sub casa. Restul curtii este teren ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)