avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism personal blocat in curtea institutiei.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism personal blocat in curtea institutiei.

Autoturism personal blocat in curtea institutiei.

Buna ziua. As vrea cateva lamuriri in ceea ce priveste parcarea autoturismului personal in curtea gradinitei de stat la care lucrez, si care are curte comuna cu cresa de stat din oras.
1. Este permisa parcarea in curtea gradinitei in conditiile in care nu exista locuri de parcare in apropiere si primim amenda de la politia locala pentru parcare pe trotuar?
2. Este normal ca autoturismul personal sa fie incuiat peste noapte de catre personalul cresei fara sa anunte?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
luminuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:43, 28 Martie 2022
Eu zic ca depinde de regulamentul acelei institutii, cum este organizata acea curte.
Plus ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa vii cu masina la munca, institutia trebuie sa ti asigure loc de parcare sau ca trebuie sa parchezi aproape de locul de munca.
Cat despre incuierea in curte a acestuia... banuiesc ca si cei de la paza au un program si daca dvs. lasati masina acolo peste program acestia pot inchide poarta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare langa gard FlorinVL FlorinVL Buna ziua. As vrea sa stiu demersurile legale(daca exista acestea) in privinta autoturismelor parcate langa gard. Stau in apropierea unei gari si multa lume ... (vezi toată discuția)