avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... creanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

creanta

buna iata de ce v-am solicitat sotia cu soacra au av un ap inainte de cas noastra la vindut in timpul cas noastre soacra avea 5/8 din apartament,bani i-am luat eu cu sotia si i-am cheltuit acum suntem in divort si soacra vrea sa ne dea in judecata pt creanta pe mine si pe sotie ;vor vine ca si pe ea;sa ai restituim bani de pa acel ap .care in mai se fac 3 ani de cind s-a vindut ,nu am semnat nici un act cum ca mi-ar fi dat vreun ban ma obliga legea sa ai dau ceva din moment ce ni-a dat de buna voie
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 09:38, 15 Ianuarie 2010
Daca soacra dvs. nu v-a dat banii sub forma unui imprumut , nu prea are sanse sa vi-i ceara inapoi. Daca ar fi existat vreun inscris, cum ca vi i-ar fi dat intr-un anume scop, era cu totul altceva. Fiind o suma mare, asa cum presupun, nici proba cu martori nu ar ajuta-o. Practic nu cred sa aiba castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa divort chiliman chiliman buna ziua ma numesc alin sa va spun de ce ma aflu pe acest site eu si sotia suntem in divort avem un copil minor ,eu am un apartament pr.per.inainte de ... (vezi toată discuția)
Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)
Bună seara fiul meu a dat împrumut 30 000 euro unei persoane ... ANTOANA ADINA TEODORA ANTOANA ADINA TEODORA Bună seara Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane care ulterior a devenit soacra lui. Pentru a îi dă bani a făcut ,ajutat de ... (vezi toată discuția)