avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua .Mama mea are pe cotizat la stat 11ani și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua .Mama mea are pe cotizat la stat 11ani și 8luni are ...

Bună ziua .Mama mea are pe cotizat la stat 11ani și 8luni are vârstă de pensie .Întrebarea e se poate pensiona cu asa putini ani sau ar trebui sa își mai cumpere câțiva ani.si cam cât costa.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:49, 29 Martie 2022
Trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu minim de 15 ani.Costul este de 638 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada minima de cotizare rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Mama mea va ajunge in curand la varsta de pensionare. In conditiile in care are doar 10 ani munciti legal, va avea dreptul la pensie sau la o ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie? Brokeru22 Brokeru22 Mama mea este angajata din 01.09.1979, in perioada 79-80 a lucrat la un spital, iar din 80 pana in prezent la un serviciu de ambulanta. In prezent are varsta ... (vezi toată discuția)
Pensie, stagiu incomplet Michi2475 Michi2475 Buna ziua, Mama mea nu are platiti la pensie cei 15 ani, decat 12 ani si 5 luni Anul asta in iunie a implinit 60 de ani. Intrebarea mea e daca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)