avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asistenta tutelara în divorț notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asistenta tutelara în divorț notar

Asistenta tutelara în divorț notar - am depus de comun acord actele la notar, soțul a plecat din tara și revine când se pronunța divorțul. Întrebarea mea este : dacă nu este acasă când vin cei de la asistenta tutelara este o problema?Eventual se poate suna pe camera web unde sa dovedească ca este el cu buletinul?nu poate reveni pana la data pronunțării divorțului. Menționez ca este un divorț absolut amiabil, fără probleme și cu un băiat de 14 ani și deocamdată rămânem la același domicilul unde am convientiut cu tatăl lui.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
ale75, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:20, 29 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e necesara prezenta tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Carte identitate- imi trebuie procura in acest caz? viarelly viarelly buna ziua,am o problema ,am fost azi sa fac buletin copilului carea facut 14 ani,,,in 2007 bunicul a facut vanzare-cumparare mie cu drept de abitatie el si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil din concubinaj Elena Florina Rata Elena Florina Rata Buna ziua ,mă numesc Elena și am un copil de 8 anișori și un pic care e in grija părinților mei ...eu sunt plecata la munca in străinătate am vrut sa ... (vezi toată discuția)