avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reabilitarea casă perete spate: În curte vecinul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reabilitarea casă perete spate: În curte vecinul de rea credinta. ...

Reabilitarea casă perete spate:
În curte vecinul de rea credinta.

Buna seara tuturor celor care vad acest mesaj! Acum 2 ani un perete mia fost cuprins de flăcări, iar vecina care are un teren în spate casei mele, nu ma lasa sa repar acel perete. Ma poate ajuta mai departe în toate demersurile consiuliu local???, ca primaria nu se baga....
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:18, 31 Martie 2022
nici consiliul local nu are a se amesteca. trebuie sa solicitati instantei sa o oblige pe vecina sa va permita accesul
Buna seara domnule adrian dumitru! Multumesc frumos pentru raspuns dumneavoastra.

adriandimitriu a scris:

nici consiliul local nu are a se amesteca. trebuie sa solicitati instantei sa o oblige pe vecina sa va permita accesul

Discutati cu consiliul local, poate va ajuta. Nu sunt obligati sa o faca, insa in micile comunitati se pot implica.
Presupun ca nu este vorba despre consiliul local al mun Bucuresti. Nu?
Daca nu si nu, ultima solutie la instanta, insa dureaza mult si solutia nu va este garantata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunà ziua! mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà ... magda1612 magda1612 Bunà ziua! Mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà mà ajutati cu un ràspuns avizat. Am mostenit o càsutà bàtràneascà de la bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire ioan-vlad ioan-vlad locuiesc intr-un imobil cumparat la legea 112 format din parter+et1, asadar pe langa apartamentul nostru situat la parter,la etaj locuieste o alta ... (vezi toată discuția)
Stabilire proprietate casa DianaNeagu DianaNeagu Buna ziua! Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns pentru urmatoarea speta: De curand am cumparat o casa, pentru care pregatesc actele de intabulare. Problema ... (vezi toată discuția)